Qui som

Mas Gaia és el projecte d’un grup de persones que volem conviure, gaudir i transformar el nostre entorn.

Mas Gaia és també el projecte d’una comunitat de persones que volem conviure amb la idea de compartir i créixer juntes. Amb espais privats i espais comuns. Amb la idea de la cura nostra i dels altres com a eix motivador. Amb la visió de gènere i el moviment feminista com a eina per estar en el món i ajudar-nos a transformar el sistema patriarcal. Amb la dansa que ens acompanya en aquest camí.

Des de la nostra associació Aulamon, associació cultural , hem organitzat activitats des del 2003, la majoria a Barcelona, la nostra antiga seu. Ara a La Riera de Gaià volem seguir amb aquesta tasca d’organitzar activitats que ajudin a millorar la vida de les persones.

Les activitats que havia organitzat Aulamon han sigut tallers de sexualitat per a dones, tallers d’educació afectiva i sexual per a adolescents, 5 diàlegs dones-homes a la Casa Orlandai , tallers de dansa lliure Malkovsky, tallers de salut per a dones.

Hem col·laborat i estem col.laborant amb associacions com l’Associació Catalana de Dansa Lliure, Arboleda de Gaia (cercles de dones), Hopeland (associació per a la protecció de gossos abandonats), Wikidones , i   Homes per la igualtat entre d’altres.