Mas Gaia és un espai acollidor on es poden fer tallers, reunions, i altres events.

dansant les 3.jpg
ritual samhain.jpg

Els espais

Acollim a les nostres visitants a la casa, les habitacions són senzilles , acollidores i respectant l’estil tradicional de la casa amb lamparetes per llegir i armaris. Parets de pedra i colors naturals. A la zona de baix hi ha una habitació doble, una individual i una gran amb lliteres. Hi ha tres quartos de bany per compartir. A la zona de dalt hi ha habitacions dobles i individuals amb dos quartos de bany per compartir.

També es pot disposar de dos sales d’estar amb sillons, taules i nevera. Una d’elles té llar de foc. I una terrasseta amb un olorós gessamí.

A l’exterior , un gran jardí amb taules, hamaques i diferents espais per relaxar-se sota els pins, les acàcies i altres arbres. També  una font i una bassa amb granotes i peixos i espai de barbacoa.

Fem condicions especials per a grups de cap de setmana.

Pregunteu-nos. Us mimarem.

Mas Gaia és una finca amb 2 cases i un jardí de 5000 metres quadrats, amb una bassa amb font i  peixos, barbacoa i hort. La finca té ametllers, oliveres i altres espècies.

Estem al poble de La Riera de Gaià  a 4 km d’Altafulla i les seves platges. A 1 hora de Barcelona i a 10 minuts de Tarragona.